Norsk
Svensk
Dansk
0 varer i handlekurven
   

VALG AF TUNIGSKIT

.

Classic – Eco:

Et kit som mindst af samme kvalitet som alt andet på marked.

Vi påstår at de forhandler som tager en meget højere pris end vores er fordi der er for mange mellemhandlere og fordyrende led der skal tjene penge på dig.

Eller fordi de køber for små partier ind, eller noget andet der ikke er optimalt for kunden i købs og salgs processen.

Skandinavia chiptuning er specialiseret i at levere dig chiptuning til den bedste pris.

Vi har store indkøb da vi leverer til 3 lande: Danmark, Norge og Sverige.  Alt sendes fra et stort hovedlager i Norge. Et stort kunde center.

Med andre ord: vores Classic – eco kit er af høj kvalitet, med maksimal fokus på den grønne linje, men som alligevel giver dig et ordentligt boost i effekt når du har brug for det ……..

 

Supreme:

Dette er vores top sælger … Den absolutte bedste fugt / vand sikring af tuningskits vi kender til.  I forhold til Eco linien er ydelsen forøget så du VIRKELIG kan mærke det …

Det er ofte at der på disse kits skal monteres originale bil stik flere steder på motoren, for eksempel både på rail sensor, turbo eller hver enkelt dyse. Det er selvfølgelig afhængigt af hvad der fungerer bedst på det specifikke køretøj. - Alt dette for få optimal ydelse.

På supreme linien kan du selvfølgelig vælge at eftermontere integreret ON / OFF funktionen, som er standard i vores ekstrem kits.

 

Xtreme : 

Her er alt det absolutte ypperligste, måske mere end rent nødvendigt!! Ja måske, men læs mere om både effekt, vand sikring, og tunings kittene generelt i denne artikel: 100 % vand sikker