Norsk
Svensk
Dansk
0 varer i handlekurven
   

BETINGELSER

100 % tilfredshedsgaranti inden for 30 dage fra bestilling.

Vi ønsker dig kun som kunde, hvis du er meget tilfreds med os. Vi giver dig derfor 30 dage til at teste både vores produkter og os som leverandør.

Du behøver ikke en grund til at sende en vare tilbage til os! Varerne skal naturligvis returneres i 100 % ubeskadiget stand, herunder ridser osv.

 

Returprocedur

Se menyen « Retur». Dette er meget viktigt!

 

Vi vil umiddelbart ved modtagelse efter ovennævnte punkter returnere dine udlæg.

Hvis du returnerer senere end 30 dage uden forhåndsgodkendelse, forbeholder vi os retten til at tilbageholde dele af indbetalingen.

Hvis disse punkter ikke er gennemført, anses returneringen ikke som korrekt, og tilbagebetaling vil ikke ske!

 Retur som evt mistes undersveis av posten eller annen leverandør vil ikke bli erstattet eller på annen måte godkjent som returnert til oss! Så for din egen del- se retur menyen og husk sporings nummer :-)

 

 Produktinformation

 Her  oplyses alle varers væsentlige egenskaber.

Vi bestræber os på at give vores kunder så korrekt information som muligt. Vi tager dog forbehold fopr, at skrive- og trykfejl kan forekomme, hvilket kan betyde, at vi ikke kan levere i henhold til oplysningerne på vores netsider.

 

Priser

Alle priser kan justeres. Det er normalt den prisen som er oppgitt i bestillings øyeblikket som er gjeldene. Dog taes det forbehold skulle det være feil listen slik at det er opplagt at prisene er feil. Alle oppgitte priser er inklusive 25 % moms - Norge.

 

Bestilling

 

En aftale mellem køber og sælger er kun bindende, når vi har modtaget en formel bestilling, og varen er fuldt ud betalt af køberen. Vi forbeholder os ret til at annullere din ordre, hvis produktet er udsolgt eller ikke kan leveres efter ønske. I tilfælde af at en vare er udsolgt, vil du blive underrettet om dette.

 

Betalingskort

Vi accepterer følgende kort: VISA og MasterCard. Fragt, betalings- og ekspeditionsgebyrer tilkommer.

De kontooplysninger, du oplyser ved køb af en vare, kan ikke læses af os eller andre. De sendes direkte til BBS (bankernes betalingscentral) i krypteret tilstand, og kan kun læses af BBS.

 

Risiko ved forsendelse

 

Når varen er i købers besiddelse, overtager køberen ansvaret for varen. Ved returnering bærer kunden ansvaret, indtil varen er hentet fra os a/s med posten. (Se det ovenstående punkt - returprocedurer).

 

Reklamation

Køber har iflg. forbrugerlovgivningen 2 års garanti fra fakturadato for fabrikationsfejl, materialefejl og mangler. Reklamationsretten dækker ikke fejl eller skader forårsaget af ridser, slitage, forkert brug eller indgreb ud over de justeringer, der er angivet i manualen. Fakturaen skal forelægges som kvittering ved brug af reklamationsretten. Hvis der opdages defekter eller mangler, skal køber inden for en rimelig frist give BestChip.dk varsel om dette.

 

Undersøgelse af varen

 

Når du har modtaget varen, skal du snarest muligt undersøge, om varen er i overensstemmelse med ordren. Kontroller, om varen er blevet beskadiget under forsendelsen, eller om varen ellers har fejl eller mangler.

 

Ansvarsfraskrivelse

 

Vi har ikke noget ansvar for varer og produkter, der kan tilgås via links fra vores websted, da disse er uden for vores kontrol.

Vi er ikke ansvarlig for tab som følge af forsinkelser uden for deres kontrol.

Vi giver garantier for de produkter, som sælges direkte fra os, ikke for skader på andre ting eller følgeskader, der skyldes brug af vores produkter m.v.

Vi vil også oplyse, at ændring af HK/NM, og udstødning er bilejerens/brugerens ansvar. Vi fralægger sig ethvert ansvar i forbindelse med ekstra omkostninger, som en bilejer/bruger kan pådrage sig pga. brug af vores udstyr.

 

 

Med forbehold for ændringer

 

Vi  forbeholder sig retten til at ændre regler, betingelser og satser, der anvendes til disse sider