Norsk
Svensk
Dansk
0 varer i handlekurven
   

CHIPTUNING - GENERELT

 

Vi er professionelle Tunere, I vores verden er kun det bedste godt nok. Vi vil overgå vores konkurrenter og vise dig at vi kan lave flotte løsninger. Vores firma er unikt, og vores produkter er unikke, så der hersker ingen tvivl om at vores firma er dit valg til chiptuning!

MEN vær opmærksom på at mange i branchen LYVER om for eksempel at netop deres firma har unik tuning til netop deres bil og at det ikke kan spores osv.

Her har du opskriften på tunings metoder let forklaret, så du kan se hvad diverse firmaer prøver at sælge dig J

Lidt længer nede på siden er der endnu mere uddybende info mht. sporing af en tuning i bilen. Hvad med service og andre fagudtryk.

 

 

METODE 1:

Man ændrer parametre i bilens Computer (ECU) således at den arbejder med andre parametre som turbotryk og indsprøjtning. Kaldes ofte ECU, OBD, eller seriell tuning.

 

METODE 1B

Andre ”skabte specielt udtryk ” er PCC – BSR tuning, SPD, Ctc. Eller isoftloader. Det sidste er ikke nogle andet end kunden køber en lille computer enhed for selv at overføre modificeret filer til bilens ECU. Tuningen er den samme!

 

METODE 2:

Man monterer en boks der sidder permanent på bilens motor. Afhængig af boks type og monterings steder påvirker den de samme parametre en lang del hen af vejen samme parametre so ved ECU tuning.

Det kaldes også power boks, boks tuning, tuningsmodul, tunings kit, tunings boks osv.

Og langt oftest, og til stor skuffelse for ECU tuningsfirmaer, levere en boks typisk samme effekt og samme brændstof besparelse.

Og en del forums snakke rom tunings boks kan være skadeligt, og det er ABSOLUT IKKE tilfældet.

Vel om mærket når vi taler højteknologiske kvalitets bokse fa et kvalitets firma som vores!

 

ET MINUT! – MERE TAGER DET IK FOLKENS!

 

 

Læs mere om - sporing af tuningen – service og garantier osv.

 

SERVICE – sporing af tuningen

På den del bilmærker fra 2009 og frem så KAN DET ses at den har været tunet.  For eksempel ændret moment (NM) eller hvor mange gange der har været læst til ECU osv.  Kontakt os gerne for få at vide hvordan du håndtere netop dette på din bil.

 

Service – vil jeg miste tuningen

Ved ECU tuning kan det ske at du mister tuningen hvi du har været på værksted fordi de opdatere typisk din software i bilen. Og så mister du tuningen.

Dette sker IKKE ved en boks tuning J

 

Garanteret effekt?

Her skal du passe på hvis du kan se nogle lover for meget! Ingen kan garantere at din bil er 100 % i orden! det man kan garantere er at får bilen ikke den lovet effekt, kan man tjekke bilens komponenter.. for eksempel luftmassemæler og turbo osv. og man kan garanter at kunden får pengene igen.

Der er tilfælde hvor nogle biler oplever problemer med tuning, lige meget om det er ECU tuning eller box osv. nogle biler respondere bare dårligt på tuning.

 

Min bil er spæret for tuning!

NEJ NEJ det er bare bilsælger der ikke har tilstrækkelig viden om dette felt.  Vores tunings sæt virker fint…J

Vi har dog måtte udvikle specielle tunings sæt til en del nyere biler, hvor det ikke er nok at montere bare et stik.  Men vi har udviklet disse nye sæt med stor succes. Og gode resultater.

Vil man ECU tune kan man gøre dette med såkaldt boot job. Men det er lidt drastisk at splitte en helt ny dyr bils styrboks af for efterfølgende at lodde i bilen!

 

Lodde Job:

Dette er ECU tuning. Men tidligere forstod man det ved at man loddede en chip ud af bilens ECO og loddede en ny ind, fordi man kun kunne skrive en gang på chippen dengang.

 

[Tilbage]